Our services

Websites & Social Media

Digital Storytelling is our biggest strength

Actionize is a social media management company. We offer social media services, search engine services, and website design services. … Our company manages social media networks such as Facebook, Instagam and Youtube on your behalf.

Marketing concepts

De verbindende factor naar de doelgroep

Actionize is uw sleutel tot toegang naar de action sports doelgroep. Door de grote marktkennis kunnen wij unieke concepten uitwerken om uw bedrijf  in het juiste daglicht te stellen. Van online social campagnes tot volledige projecten kan Actionize voor u verzorgen.

 

Event & project management

Event en project management op een hoger niveau dan gebruikelijk in de action sports. Door de groei van de diverse sporten is het van belang dat bijbehorende projecten en evenementen ook naar een hoger level gepushed worden, van de grote lijnen tot de kleine maar zeer belangrijke details. Een proven trackrecord van onze projectmanager en een netwerk van freelancers maakt Actionize een professionele maar ook flexibele management partner.

Event branding & merchandising

Juiste branding en merchandising van een event en/of project is het visitekaartje naar de buitenwereld. Van ontwerp tot installatie of verspreiding van bannering, custom stickers en overige denkbare wijze van branding kan Actionize voor u verzorgen.

Event support & contest judging

Actionize biedt ondersteuning aan bestaande events en projecten en gebruikt hierbij eerder opgedane expertise om optimaal resultaat te leveren. Actionize werkt met een vaste pool van freelancers welke op een professionele wijze ondersteuning bieden.

Een greep van de ondersteunende diensten:
Op en afbouw werkzaamheden/podiumbouw
Jurering surf/skate contests

Freelance editorial

Freelance action sport blogger
Onze projectmanager Patrick van Lier heeft meerdere jaren ervaring met online media als blogger, maar ook als hoofd redacteur van onder andere www.shakabra.nl en www.tacky.nl. Deze expertise heeft hij zich eigen gemaakt tijdens zijn carriere bij TMC Media B.V.

Bent u op zoek naar een action sport blogger, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Interim services

Is uw bedrijf op zoek naar versterking gedurende een langere periode door seizoensdrukte of het tijdelijk wegvallen van één van uw vaste werknemers? Dan is onze interim service wellicht de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

Buiten onze standaard services kunnen wij uw bedrijf ook op andere vlakken ondersteunen. Door het brede arbeidsverleden van onze projectmanager Patrick van Lier kunnen wij diverse functies snel voor u oppakken.

Neem contact met ons op voor mogelijkheden en beschikbaarheid.